Kundeservice
0
Luk

Kategorier

FILTRE

    Pris

    -
    4 Produkter
    kr 449,-
    kr 299,-
    20 Stk Trampolin fjedre 18,3cm (183mm)
    På lager
    kr299,-
    kr 810,-
    kr 660,-
    60 Stk Trampolin fjedre 18,3cm (183mm)
    På lager
    kr660,-
    kr 970,-
    kr 820,-
    80 Stk Trampolin fjedre 18,3cm (183mm)
    På lager
    kr820,-
    kr 1.040,-
    kr 890,-
    100 Stk Trampolin fjedre 18,3cm (183mm)
    På lager
    kr890,-

    Hvilke trampoliner er disse fjedre egnede til?

    Alle vores fjedre er velegnede til enhver type og mærke af trampolin, såsom BERG, Hudora, Exit, Ampel 24 og Jumpmax. Længden af trampolinfjederen er en vigtig del af, om fjederen er egnet til din trampolin. Hvis din gamle trampolinfjeder er 183 mm (18,3 cm) lang, kan du bruge disse fjedre med samme længde.

     

    Vil du måle længden af din trampolinfjeder korrekt?

    Kontrollér længden ved at måle en gammel trampolinfjeder der ikke er strakt, inklusive kroge. Så længe længden matcher, er dette den rigtige størrelse til din trampolin. Uanset hvilken type fjeder du vælger. Læs mere om, hvordan du korrekt måler dine gamle trampolinfjedre her.

     

    Ikke den rigtige længde? Vi tilbyder også fjedre i følgende længder:

    Hvilken trampolinfjeder er den mest holdbare?

    Svaret er enkelt: 'en fuldt galvaniseret trampolinfjeder med en konisk form'.

     

    Den koniske form sikrer, at kraften fordeles mere jævnt. Dette gør fjederen mindre tilbøjelig til at strække sig i enderne. Har du en trampolin i din have? Så vil trampolinen sandsynligvis være udenfor hele året rundt under forskellige vejrforhold. Hvis du har ikke-galvaniserede trampolinfjedre, er der en risiko for, at de hurtigt ruster. Løsningen på dette er fuldt galvaniserede trampolinfjedre, som ikke (eller næsten ikke) ruster.

    Sammenlign 0

    Add another product (max. 5)

    Start comparison

    Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies til at hjælpe os med at gøre denne hjemmeside bedre. Skjul denne meddelelseMere om cookies »