Large selection of products and fast shipping!
Go to wishlist Ønskeseddel

Indkøbskurv

Your cart is currently empty

Forsendelse & levering

Hvor lang tid tager det, før min ordre ankommer?
Vi behandler din ordre så hurtigt som muligt og leverer den normalt inden for 2-4 arbejdsdage. Afhængigt af leveringstjenesten kan du forvente din ordre hjemme hos dig hurtigt. Leveringstiden kan undertiden variere, f.eks. pga. søndage og helligdage.
 
Betaler jeg også forsendelsesomkostninger?
Nej. Alle ordrer leveres GRATIS til dit hjem (inden for Danmark).
 
Hvem leverer min ordre?
Som udgangspunkt sender vi altid ordrer via DPD. Denne partner har bevist sin leveringssikkerhed.
 
Kan jeg returnere min ordre?
Ja du kan! Du har fortrydelsesret hos os. Du har derefter ret til at annullere din ordre op til 14 dage efter modtagelse uden at give en grund.

Efter annullering har du yderligere 14 dage til at returnere dit produkt. Du får derefter refunderet den fulde ordreværdi inklusive forsendelsesomkostninger. Du er kun ansvarlig for omkostningerne ved at returnere dit produkt til webshoppen. Hvis du har bestilt en specialskæring, kan vi desværre ikke tage din ordre tilbage. Hvis du gør brug af din fortrydelsesret, skal du returnere produktet til os med alt leveret tilbehør og - hvis det er muligt - i dets originale tilstand og emballage.

Du kan returnere din ordre til nedenstående adresse:
TrampolinFjedre.dk
Fokkerstraat 32
3905 KV Veendendaal (Holland)

For at gøre brug af denne ret kan du kontakte os via [email protected]. Vi tilbagebetaler derefter den skyldige ordreværdi inden for 14 dage efter modtagelse af den returnerede pakke, forudsat at produktet blev returneret i perfekt stand.

Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies til at hjælpe os med at gøre denne hjemmeside bedre. Skjul denne meddelelse Mere om cookies »