Large selection of products and fast shipping!
Go to wishlist Ønskeseddel

Indkøbskurv

Your cart is currently empty

Hjælp og rådgivning

Mål længden på din trampolinfjeder korrekt

Skal dine trampolinfjedre udskiftes? Så undrer du dig måske over, hvilke fjedre du har brug for. Fjedre, der er lige så lange, som dine gamle trampolinfjedre passer til din trampolin. Vi forklarer dig, hvordan du korrekt kan måle længden på dine gamle fjedre.

Du bør altid måle trampolinfjedrene, når de er fjernet fra din trampolin. Det er vigtigt at vælge en trampolinfjeder, der ikke er strakt eller bøjet når den er i hvileposition (se figur 1). Hvis du har en ikke-strakt trampolinfjeder, kan du måle dens korrekte længde. Du måler fjederlængden inklusive krogen (se figur 2).

 

Hvis alle dine gamle fjedre er strakt eller vredet, anbefales det, at du måler forskellige fjedre. Mål altid fjederen, inklusive kroge, når den ikke er på trampolinen. Fjederen med den korteste længde er så den korrekte længde.

 

I bund og grund betyder det ikke noget, om en fjeder adskiller sig nogle få millimeter (op til 3 millimeter) fra dine egne trampolinfjedre. Dette kan dog påvirke følelsen af ​​at hoppe. Hvis de nye fjedre er kortere, kan trampolinen blive strammere/stivere. Hvis fjerene er længere, bliver den blødere. Når du har fundet den korrekte længde, kan du købe en passende trampolinfjeder. Vi tilbyder forskellige trampolinfjedre i længder fra 115 mm (11,5 cm) til 215 mm (21,5 cm).

Figur 1: En strakt trampolinfjeder (= forkert) og en ikke-strakt trampolinfjeder (= korrekt).

Figur 2: Mål længden på din trampolinfjeder korrekt.

Hvad er en holdbar trampolinfjeder?

Svar: „En konisk trampolinfjeder, der er fuldt galvaniseret.

På grund af den bedre kvalitet og levetid tilbyder vi kun koniske trampolinfjedre, der er fuldt galvaniserede.

Den koniske form sikrer en mere jævn fordeling af kraften. Dette får fjederen til at udvide sig langsommere i enderne. Fordel: blødere og bedre hopning! Hvis en fjeder er fuldstændig galvaniseret, betyder det, at den ikke ruster eller næsten ikke ruster og derfor har en længere levetid.

Løsn din trampolinfjedre sikkert og let

Med en fjederspænder kan du nemt og sikkert fjerne din gamle trampolinfjeder fra rammen. Anbring trampolin fjederspænderen bag krogen på trampolinfjederen, der er fastgjort til rammen. Når du har gjort dette, kan du bruge fjederspænderen til at trække i fjederen og nemt og sikkert fjerne den fra stativet. Du kan derefter nemt fjerne fjederen fra springmåtten. Du kan gøre dette med alle trampolinfjedre. Hold springmåtten godt fast.

Sikker og nem fastgørelse af dine trampolinfjedre

Du kan også nemt fastgøre dine nye trampolinfjeder/-fjedre med en trampolin fjederspænder. Først skal du fastgøre krogen på din trampolinfjeder til din springmåtte. Derefter kan du bruge fjederspænderen til at trække trampolinfjederen mod rammen og indsætte fjederen i hullet i rammen. Du kan gøre dette enkeltvis med alle trampolinfjedre.

Hvornår skal du udskifte dine trampolinfjedre?

Det er vigtigt at passe godt på din trampolin. Ikke kun for dit barns sikkerhed eller for dig selv, men for for en dejlig følelse på du hopper på din trampolin. Den rettidige udskiftning af dine trampolinfjedre er et vigtigt element. De bestemmer 90%, hvor god en oplevelse man får, når man hopper på trampolinen. Desværre holder trampolinfjedre ikke i en evighed. Den gennemsnitlige levetid er omkring 2 til 3 år. Vi anbefaler, at du udskifter dine trampolinfjedre, hvis de viser tegn på rust, eller hvis de er strakte eller ødelagte. Hvis du ikke gør dette, er der en risiko for, at andre fjedre også slides. Disse er nu mere belastet.

 

Vi tilbyder fjedre i følgende længder:

Ved at bruge vores hjemmeside, accepterer du brugen af ​​cookies til at hjælpe os med at gøre denne hjemmeside bedre. Skjul denne meddelelse Mere om cookies »